「抚顺提升门」厂房滑升门电机不能运转的原因-提升门维修 - 沈阳龙盛物流设备陕西福彩网
沈阳龙盛物流设备陕西福彩网(苏州福盛泰物流设备陕西福彩网东北办事处)
您现在的位置:陕西福彩网>>提升门动态 >> 「抚顺提升门」厂房滑升门电机不能运转的原因-提升门维修

    「抚顺提升门」厂房滑升门电机不能运转的原因-提升门维修

    作者:抚顺厂房保温滑升门   发布时间: 2019/8/24 8:48:40


  • 「抚顺提升门」厂房滑升门电机不能运转的原因-提升门维修



    Reasons for Failure of Sliding Door Motor in Fushun Lifting Door Workshop - Maintenance of Lifting Door


     




    一、故障描述:提升门电机不能运转


    1. Fault Description: Hoist Door Machine Can't Run


    可能原因:


    Possible reasons:


    1、电源没有接通,


    1. The power supply is not connected.


    解决办法:重新接通电源;


    Solution: reconnect the power supply;

     

    抚顺厂房垂直提升门安装




    2、电源指示灯有显示,但是电机不工作,


    2. The power indicator is displayed, but the motor does not work.


    解决办法:立即停止操作,检查电源是否缺相;


    Solution: Stop operation immediately and check whether the power supply is out of phase.


    3、门遇到障碍物,


    3. The door encounters obstacles.


    解决办法:移走障碍物,门附近不要放物品;


    Solution: remove obstacles, do not put objects near the door;

     

    厂房电动提升门电机




    4、急停开关没有复位,


    4. No reset of emergency stop switch.


    解决办法:使控制箱上的急停开关复位;


    Solution: reset the emergency stop switch on the control box;


    5、通道小门保护开关失效,


    5. Failure of channel door protection switch.


    解决办法:将通道小门的保护开关短接,更换新的保护开关。


    Solution: Short connection of the protective switch of the channel door and replacement of the new protective switch.


    「抚顺工业提升门」故障排除


    Troubleshooting of Fushun Industrial Lifting Door


    二、故障描述:提升门拉过手动拉链后,按动控制箱或者控制按钮,主机不能运转,控制箱按钮指示灯闪烁


    2. Fault Description: After the lifting door pulls through the manual zipper, press the control box or the control button, the main engine can not run, and the button indicator light of the control box flashes.


    可能原因:手动-电动转换保护装置在起作用,


    Possible reasons: Manual-electric conversion protection device is in effect.


    解决办法:两根拉链条同时拉动一下,使保护装置完全松动,控制箱停止按钮指示灯闪烁。


    Solution: Two zippers are pulled at the same time, so that the protective device is completely loosened and the control box stop button indicator flashes.

     

    本溪翻板提升门安装




    三、故障描述:提升门机器突然停转


    3. Fault Description: Sudden Stop of Hoist Door Machine


    可能原因:电机运行过于频繁,电机过热,热保护器跳开,


    Possible reasons: the motor runs too frequently, the motor is overheated, the thermal protector jumps off.


    解决办法:等待电机冷却一段时间后使用。


    Solution: Wait for the motor to cool down for a period of time before use.


    四、故障描述:提升门门板不能完全关闭或开启


    4. Fault Description: Lifting door panel can not be completely closed or opened


    可能原因:限位调节不合理或者松动,


    Possible reasons: unreasonable or loose limit adjustment,


    解决办法:重新调节限位或者更换。


    Solution: Restriction or replacement.


    五、故障描述:「抚顺厂房提升门」遥控无法工作


    5. Fault Description: The remote control of the lifting door of Fushun factory building can not work.


    可能原因:遥控指示灯不亮,发射器与接收器不匹配,


    Possible reasons: the remote control indicator is not on, the transmitter and receiver do not match.


    解决办法:更换电池,重新进行遥控密码的设置。


    Solution: Replace the battery and reset the remote control password.


    龙盛门业上门维修厂房提升门,沈阳,大连,鞍山,抚顺,本溪,丹东,锦州,营口,辽阳,朝阳,铁岭,盘锦,葫芦岛,阜新有办事处,订购本公司电动提升门,免费量尺,提供安装及一年的售后服务。


    Longsheng Door Industry Door-to-Door Maintenance Workshop Lifting Door, Shenyang, Dalian, Anshan, Fushun, Benxi, Dandong, Jinzhou, Yingkou, Liaoyang, Chaoyang, Tieling, Panjin, Huludao, Fuxin have offices, order the company's electric lifting door, free gauge, provide installation and one-year after-sales service.


    我们承诺,采用先锋,山水,巨光等知名品牌电机,因质量问题烧坏,终身免费包换。


    We promise to adopt the famous brand motors such as Pioneer, Landscape, Juguang and so on. They will be replaced free of charge for life because of the burnout of quality problems.
     

     

沈阳龙盛物流设备陕西福彩网
(苏州福盛泰物流设备陕西福彩网
东北办事处)
电话:024-31081023
联系人:于经理
网址:www.jiniee.com
版权所有:沈阳龙盛物流设备陕西福彩网
(苏州福盛泰物流设备陕西福彩网东北办事处)
  
电话:024-31081023
联系人:于经理
百度地图 - 网站地图 - 中国竞彩网 中国竞彩网 天津福彩网 天津福彩网 山西福彩网 陕西福彩网 中国竞彩网 山西福彩网 无锡体彩网 天津福彩网